menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Tysk TV erkänner biverkningar från vacciner mot covid-19 http://palbergstrom.com/news/PALBXw4Gaf
content_copy

Tysk TV erkänner biverkningar från vacciner mot covid-19

En kort dokumentär på den tyska TV-kanalen Das Erste erkänner att vaccin mot covid-19 kan ge biverkningar. Man påstår visserligen att det är extremt sällsynt men det är ett steg framåt. Snart kommer svensk mainstream media tvingas göra det samma. Påminner om utveckling kring vaccinet mot svininfluensan där det tog tid innan man erkände allvarliga biverkningar.

Sett till officiell data i USA och Europa samt vittnesmål och vetenskapliga studier är biverkningar från vaccineringen mot covid-19 mycket vanligt. Man tar inte heller hänsyn till framtida biverkningar eller dödsfall på grund av vaccinet. Om man ska tro Dr Geert vanden Bossche kommer milda och återkommande infektioner ersättas av svår sjukdom och död bland vaccinerade.

Inslaget kritiserar det Tyska biverkningssystemet och pekar på Sverige som föredöme men tyvärr är det nog inte mycket bättre här. Sjukvård, myndigheter och läkemedelsbolag i alla västländer har medvetet tonat ner och gjort allt för att dölja riskerna med vaccineringen. Det lär inte ändras i första taget.