menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Vaccinering kan ligga bakom ökad smitta och fler dödsfall i Indien och andra länder http://palbergstrom.com/news/PALBTPDb0o
content_copy

Vaccinering kan ligga bakom ökad smitta och fler dödsfall i Indien och andra länder

Allt som sägs om covid19 från myndigheter och mainstream media ska tas med en nypa salt då covid19 är fasad för en cynisk agenda.

Vi vet att många dött med inte av covid19, fel eller ingen vård samt ignorans av förebyggande och botemedel. Men om rapporter om ökad smittspridning och fler dödsfall är korrekta kan det sannolikt bero på vaccinering.

Indien hade en stadig nedgång av antal fall i fem månader utan restriktioner och vaccination. Social distansering existerar inte. De hade ingen andra våg som Pakistan och Bangladesh. Vaccination startade 16 januari. En månad senare började antal fall öka. Nu även en drastisk ökning av dödsfall.

Vi ser en liknande utveckling i Pakistan, Bangladesh och Brasilien efter vaccination. Samma sak i Storbritannien och Israel där många vaccinerats och nu är uppe i lika många döda under tre månader som tio månader före vaccinationen.

Geert Vanden Bossche, virolog och före detta forskare i vaccin, varnar för att vaccinerade mot covid19 riskerar stå helt utan försvar nästa gång ett coronavirus cirkulerar och genom att stänga inne och jaga viruset skapar vi fler mutationer som kan leda till ett okontrollerbart monster till virus.

Kan vara det vi nu ser. Därför bör vi skydda äldre och utsatta men i övrigt öppna upp samhället igen för att låta virus spridas, sluta med munskydd och vaccin samt använda förebyggande och botemedel för de som blir sjuka.

 

Källa: Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren’t designed to tell us