menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Biden och demokraterna driver USA mot inbördeskrig http://palbergstrom.com/news/PALBhUFshQ
content_copy

Biden och demokraterna driver USA mot inbördeskrig

Demokratin hänger i en skör tråd. Om USAs faller är risken stor att den även faller i vår del av världen. Rättsprocesserna i Högsta Domstolen är inte avslutade och beslutet i kongressen 6 januari är inte avgjort men vi kan tyvärr räkna med våldsamma sammandrabbningar oavsett vad som händer.

Det råder ingen tvekan om att det skett massivt valfusk i USA. Bevisen och vittnesmålen är både tydliga och många. Ett exempel baserat på data gällande tre kommuner i Georgia visar hur 30000 röster skiftade digtalt från Trump till Biden mellan rapporteringarna för hela staten varför allmänheten inte ser vad som händer. Om det nu är korrekt, kan det bli mer uppenbart?

Fusket har skett på flera sätt. Trump ledde klart i de omtvistade staterna och var på väg mot en jordskredsseger när man sent på kvällen plötsligt och utan motstycke på olika håll ska ha stoppat rösträkningen. Uppgifter gör gällande att valobservatörer ombads gå hem, hindrades insyn medan demokrater stannade kvar och passade på att skanna in mängder med falska valsedlar. Det är enda logiska förklaringen till varför Biden plötsligt fick så många röster i orimliga proportioner och gick om Trump.

Att det råder många oklarheter kan ingen bestrida. Om Biden och demokraterna har rent mjöl i påsen borde de välvilligt gå med på den 10 dagars granskning av alla oklarheter och påstått fusk som föreslagits av en grupp republikaner. Bekräftas valfusk bör de erkänna sig besegrade. Är inte alla överens bör det bli omval.

Det är inte över i Högsta Domstolen, som i teorin även kan ändra på saker efter 20 januari, och vi får se vad som händer på onsdag då kongressen ska ta ställning till certifierade och konkurrerande elektorer, om de nu fortfarande är aktuella.

Tyvärr ser det inte bättre ut än att Biden, demokraterna och den djupa statsmakten inte ger med sig utan driver USA mot inbördeskrig då amerikaner inte kommer acceptera detta. Risken är åtminstone stor att vi kommer få se våldsamma sammandrabbningar.

Oavsett om Trump vinner eller Biden blir vald kommer han sannolikt tvingas använda sig av Insurrection Act. Det finns inget annat val än att ta strid för friheten och konstitutionen vilket presidenten har som uppgift att beskydda. Faller USAs demokrati är risken stor att den även faller här.