menu
Nyheter / Blog

Behövs ett tredje världskrig för att väcka mänskligheten?

content_copy

Jag har under många år haft sanndrömmar. Inte ofta men några stora om världen med några års mellanrum. Andra mer personliga men även sådana utan större betydelse som för att påminna mig om de stora.

Min första starka dröm var 1991. Minns den som igår. Den gick ut på att terrorister norr om Iran sköt en kärnvapenraket mot New York som exploderade. En false flag med syfte att lägga skulden på Iran respektive Ryssland. Nästa ögonblick ser jag kärnvapenraketer flyga över Sverige och mitt huvud (fast jag bodde i Milano då) mellan USA och Ryssland. Jag bävar. Men plötsligt stoppas det, som ett ingripande uppifrån av något/några andra än hemmahörande på jorden.

Har alltid haft den här drömmen i mina tankar vilket kan förklara varför det varit så viktigt att hjälpa till att väcka mina medmänniskor. Tror vi är många runtom i världen med samma mission. Frågan har varit om det gällde 11 september eller om det kommer ske en ny false flag. Just nu påminner läget mellan USA och Iran om min dröm och jag befarar att det kommer bli verklighet. Om det sker tror jag det kommer vara kortvarigt. Syftet är att väcka mänskligheten, få alla människor att komma till insikt och med händerna på huvudet fråga sig "vad har vi gjort?".

Jag har två andra starka drömmar varav den ena nog handlar om ekonomin och en kraftig kursändring. Kan ske när som helst. Den tredje om planeten och större förändringar. Gemensamt är att de innehåller en katastrof men slutar med en oerhört stark positiv känsla. Än så länge väljer jag att se det så och hoppas andra kan känna samma sak även om himlen är mörk.

Det behöver inte bli verklighet utan kan vara symboliskt. Eller inte vara sant alls. Vi får se. Min tanke med att berätta är att det ska kunna stoppa det från att ske, förmildra händelsen eller hjälpa till i uppvaknandet.