menu
Nyheter / Blog

Det finns en magisk nyckel som kan låsa upp problemen med skottlossningarna och sprängdåden

Det finns en magisk nyckel som kan låsa upp problemen med skottlossningarna och sprängdåden http://palbergstrom.com/news/PALByZqNxm
content_copy

Svenskar är ett sovande folk. Det är frustrerande.

Först har vi folket på vänsterkanten med likasinnade inom C och L som talar om öppna gränser och är positiva till massinvandring. De är naiva och urskuldande för allt negativt det för med sig som står i skarp kontrast till svenska värderingar. Sedan har vi de på högersidan som försöker väcka vänsterfolket.

I takt med skottlossningarna, rånen mot unga, morden och sprängningarna, att välfärden och annat får ge vika har dessa naiva människor nog börjat vakna. Vi hör dem åtminstone allt mer sällan.

Uppvaknandet går dessvärre för långsamt och det som är mest frustrerande är att båda parter blundar för den stora elefanten i rummet som, om de insåg sanningen, skulle väcka båda till en helt ny värld. Som att slå en stämgaffel i bordet.

Det är min starka övertygelse att alla skulle vakna och samtala med varandra på ett nytt sätt. Hatet skulle minska och tonen skulle bli mer ödmjuk. Vi kanske inte skulle få samma syn på lösningar men samma problembild.

“overwhelming evidence” that “pre-planted explosives . . . caused the destruction of the three World Trade Center buildings.”
Brandkårsnämnd i New York

Väckarklockan är sanningen om 11 september 2001. De som stod bakom sprängningen av de tre husen ( räck upp en hand om du visste att det var 3 hus) i New York är sannolikt samma krafter som styrt oss så fel och gett oss de problem vi nu möter.

Om du frågar dig vad 11 september har med skottlossningarna och sprängningarna att göra är du inte vaken nog men om du vill se en drastisk förändring i Sverige finns det ingen bättre sak att fokusera på och slänga i ansiktet på tafatta politiker som denna historiska vattendelare av händelse.

Lyft fråga, tala om den på sociala medier. Spekulerar inte så mycket i vem och varför utan sätt allt ljus på det arbete som görs för att få till en ny utredning. Först när vi vet vad som hände kan vi tala om det andra.

Hjälp världen, hjälp Sverige att komma på rätt kurs innan det är för sent genom att våga tala om obekväma saker. Låt oss tillsammans ta reda på vad som är sant och falskt med detta liv. För som en vis man en gång sa: "sanningen ska göra er fria".