menu
Nyheter / Blog

Expert för amerikanska folkhälsomyndigheten erkänner att vaccin kan orsaka autism

content_copy
Bevisen för ett samband mellan vaccin och autism blir allt starkare. Kommer vi snart få se omfattande rättsprocesser i USA? Vad blir konsekvenserna för politiker och anställda på Folkhälsomyndigheten i Sverige?

I ett inslag på Full Measure av Sharyl Attkisson, en av få journalister inom mainstream media med bevarad yrkesheder som vågar granska svåra frågor, framgår att en ledande expert för CDC (amerikanska folkhälsomyndigheten) Dr. Andrew Zimmerman erkänner att vaccin kan orsaka autism.

Han ska ha framfört denna koppling tidigare men CDC och läkemedelsindustrin har hindrat detta från att nå allmänheten och vidare utredningar i kongressen.

Nyligen publicerades en omanalys av data från CDC genomförd av Dr. Brian Hooker publicerad i Journal of American Physicians and Surgeons som visar på ett statistiskt samband för barn i USA mellan autism och vaccin för mässling, påssjuka och röda hund.

Idag har 1 av 40 barn i USA autism. Beräkningar av Dr Stephanie Seneff vid MIT visar att den siffran kommer vara 1 av 2 år 2025 om utvecklingen fortsätter i samma takt. Hon ser dock ett samband mellan autism och glyfosat i bekämpningsmedlet Roundup. Det kan sannolikt finnas flera orsaker till autism. Enskilt eller i samverkan. Man vet sedan tidigare att autism beror på något i miljön.

Man kan misstänka att dammen snart kommer brista och att vi kommer få se omfattande rättsprocesser i vad som måste ses som historiens värsta läkemedelsskandal. Det är inte orimligt att det kan leda till något liknande i Sverige. Personal på svenska myndigheter och politiker som vet något om detta gör klokt i att komma fram med sanningen.

Läs mer: The Vaccination Debate av Sharyl Attkisson