menu
Nyheter / Blog

Det som hänt Alex Jones visar att vi är i ett avgörande slutskede

content_copy

Alex Jones är speciell, ibland svår. Jag håller inte med om en del han säger och gör men han är en genuin person som lyft fram många sanningar. Om det råder ingen tvekan. Censuren av honom bygger på falsk och snedvriden information. En varningssignal som indikerar att vi är inne i ett farligt läge.

Flera speciellt konservativa röster har upplevt samma sak. Det är uppenbart att den dolda statsmakten desperat söker kontrollera informationen. En kontroll som håller på att glida dem ur händerna.

Frågan är om det förebådar en ny false flag liknande 11 september eller något annat som ska hjälpa dem återta kontrollen? Eller handlar det bara om att säkra informationsmonopolet inför amerikanska valet i höst (svenska etablissemanget hakar gärna på)? Oavsett vill man såklart vara säker på att ingen kan störa deras planer.

Tycka vad man vill om Alex Jones, det som hänt är synnerligen allvarligt. Om det tycks många amerikanska röster vara överens även bland meningsmotståndare.

Jag tror och hoppas fortfarande på att rättvisan ska segra. Först i USA för att sedan ske här. Det går ooootroligt långsamt men det går faktiskt sakta sakta framåt. Att Trump är president har hjälpt. Enda orosmolnet är försök till konflikt med Iran. Vi behöver inga nya krig tack.

Ekonomin och det monetära systemet är självklart ett andra orosmoment. Att det förändras är dock ett nödvändigt ont som i slutändan kommer leda till något gott så länge det ger oss ett nytt demokratiskt system.

Vi är sannerligen inne i en kamp och är mitt uppe i ett avgörande moment. Som jag sagt flera gånger förut är min bild trots mörka moln positiv. En bättre värld väntar men passagen kommer vara skakig. Det är fler saker vi ska passera innan vi kan andas ut. Ha tillförsikt och släng in ankaret inåt och uppåt.