menu
Nyheter / Blog

Må högre makter ha en bra plan

content_copy

Jag känner sorg i hjärtat och lider med oskyldiga Syrier.

Så blev det en attack i alla fall. Mot internationell lag, innan OPWC hunnit utföra en granskning (som skulle ske idag). Trump sviker många av sina väljare. Han sviker det han själv sagt. Han sviker alla utom stora delar av det amerikanska folket som älskar krig.

Om det är av fri vilja eller om han pressats, lurats till det här ska vara osagt. Det går emot det han gick till val på. Räkna med att sympatisörer vänder sig mot honom och att det kommer höjas röster för Impeachment (riksrätt). Räkna med att The Deep State kommer försöka använda detta mot honom.

Jag får hoppas att uppgörelsen med den dolda statsmakten i USA ändå blir av, om det nu inte varit en slags psyop av gigantiska proportioner. Det måste bli så om vi ska ha en chans. Igår släppte Inspector General Michael Horowitz en första rapport gällande före detta vice FBI-chefen Andrew McCabe. Låt det bli starten på en större process.

Om inte detta leder till en konflikt med Ryssland är risken nu överhängande för en stor false flag i USA ( möjligen med kemvapen och i värsta fall med kärnvapen, smutsig bomb eller dylikt) som ska skyllas på Syrien, Iran och Ryssland.

Man vill uppenbarligen till varje pris nå en kärnvapenkonflikt med Ryssland. Om så sker, försök behåll lugnet. Min vision är att det kommer en oväntad vändning. Det kan bli precis vad som behövs för att väcka mänskligheten och inse: "vad är det vi gjort?".

Allt följer en högre plan. Detta är ett första uppvaknande till en andlig insikt, att vi är en del av en högre ordning. Nästa kommer vara mycket större, om man säger så. Mänskligheten är på väg mot ett grundläggande paradigmskifte och står inför den svåraste prövning hittills. Det är i varje fall vad jag tror. Man kan bara överlämna till högre makter och ha en positiv syn på framtiden.