menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Massarresteringar i USA kan vara nära förestående – åklagare samarbetar med Inspector General i en massiv utredning av The Deep State http://palbergstrom.com/news/PALBWGccnl
content_copy

Massarresteringar i USA kan vara nära förestående – åklagare samarbetar med Inspector General i en massiv utredning av The Deep State

Det finns nu 25000 förseglade åtal i USA och en åklagare som samarbetar med Inspector General för att lagföra sannolik brottslighet inom FBI, DOJ och andra myndigheter i USA. Massarresteringar kan vara nära.

Enligt amerikanska justitieministern Jeff Sessions samarbetar åklagaren John Huber baserad i Utah med Inspector General Michael Horowitz med anledning av hans omfattande utredning av The Deep State. En grupp om 470 utredare finns tillgängliga för att delta i arbetet.

Genom att koppla in en vanlig åklagare långt borta från korrupta kretsar i Washington DC kan utredningen gå snabbare än om man använder en speciell åklagare. Hans namn hölls först hemligt. Möjligen av säkerhetsskäl. Att det nu blivit känt kan indikera att åtal är nära förestående.

John Huber blev först tillsatt av Obama men på nytt av Trump. Det kan tyda på att man även ämnar reda ut Obamas bakgrund. Vi vet att dokumentet som publicerades på Vita Husets hemsida och ska vara Obamas födelsebevis var förfalskat. Om det visar sig att Obama inte var en legitim president väntar en juridisk mardröm. Genom att Huber nomineras av Trump kommer man runt ett första avgörande problem.

I en separat utredning ska det redan finnas en samlad Grand Jury i Arkansas för åtal mot Bill och Hillary Clinton gällande Clintonstiftelsen. Om och hur de olika utredningarna hänger samman är oklart.

Antalet förseglade åtal växer också. Det ska nu finnas över 25000 ( sammanställt av personer med tillgång till Public Access to Court Electronic Records). Om det stämmer ska vara osagt men mycket tyder på att det är sant. Kan gälla allt från sex- och människohandel, gäng som MS-13 till vänsterextrema grupper t ex Antifa vilket kan ha fungerat som paramilitära enheter åt The Deep State och därmed anses som enemy combatants. Förklarar varför man tycks förbereda Guantanamo för fler fångar och varför det är aktuellt med militära tribunaler.

Det är inte alltför långsökt att misstänka att massarresteringar kan vara nära förestående.

 

Relaterat

Förbereder USA militära tribunaler för att rensa ut den dolda statsmakten?