menu arrow_back arrow_upward share search
Nyheter / Blog
clear
Förbereder USA militära tribunaler för att rensa ut den dolda statsmakten? http://palbergstrom.com/news/PALBI5SBEX
content_copy

Förbereder USA militära tribunaler för att rensa ut den dolda statsmakten?

Mycket tyder på att USA i syfte att försvara och återupprätta demokratin och sin konstitution förbereder militära tribunaler för att göra upp med den korrupta dolda statsmakten vilket sannolikt inkluderar Hillary Clinton, Obama och möjligen andra tidigare presidenter. Detta kommer få långtgående konsekvenser även för Sverige.

Vi vet sedan tidigare att det pågår flera utredningar kring Hillary Clinton, Clintonstiftelsen, Uranium One och Obamas administration av FBI och inspector general (IG) Michael Horowitz som snart släpper sin rapport.

Allt pekar mot att Clinton och sannolikt Obama tillsammans med ledande personer inom FBI, amerikanska justitiedepartementet, CIA och andra har konspirerat mot sitt eget land och president Trump.

Vi vet vad som hände 11 september, använt som ursäkt för krig och att sätta Mellanöstern i brand, ytterligare nedmontering av demokratin och uppbyggandet av en gigantisk övervakningsapparat.

"The corruption, as far as I can see, is everywhere"
–Dr. Jeffrey Sachs

Vi vet att enorma summor förskingrats ur amerikanska statskassan, att världsekonomin är manipulerad och bottnar i utbrett kriminellt beteende på hög nivå. Med andra ord en djupt liggande korruption och kriminalitet som pågått under mycket lång tid.

Andra troliga punkter är människohandel och pedofili något Trump strax efter tillträdandet med kraft gick ut mot genom en exekutiv order.

"Vår planets styre och finanssystem verkar för närvarande till stor del utanför lagen."
–Catherine Austin Fitts

För att komma till rätta med detta krävs åtgärder bortom normala rättegångar som bara kan ske med hjälp av den amerikanska militären som lyder under amerikanska folket och har svurit en ed på att skydda landet även mot interna fiender. Till sin hjälp har man lagar som införts av föregående administrationer vilket de knappast räknat med att drabbas av själva.

Under senare tid har det dykt upp en del nyheter som indikerar vad som är på gång,

Den 21 december utgav President Trump "Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption". I princip ett slags undantagstillstånd för ett nationellt nödläge.

29 december kom nyheten att en enhet militärpoliser i Arizona fått order om tjänstgöring vid Guantanamo. Man förbereder också en utbyggnad av något slag. Sägs visserligen handla om migration. Fullt möjligt men kan vara ett sätt att dölja vad det egentligen syftar till.

Det lär finnas över 18000 förseglade åtal som ligger och väntar ( sammanställt av personer med tillgång till Public Access to Court Electronic Records). Normalt är runt tusen per år så något stort är på gång.

Torsdag den 1 mars signerade Trump ännu en exekutiv order "2018 Amendments to the Manual for Courts-Martial, United States" som ger ökat stöd för tanken.

Mycket pekar mot att militära tribunaler kommer bli verklighet. Många lär bli chockade men förhoppningsvis framkommer snabbt övertygande bevisning sammanställt sedan flera år för att lugna befolkningen i USA och världen. Startskottet kan mycket väl bli IGs rapport som ska komma när som helst.

Blir det av kommer det garanterat få långtgående konsekvenser för hela världen inklusive Sverige. Även för världsekonomin. Troligen har goda krafter i USA förberett en krasch och ett nytt ekonomiskt monetärt system, planerat av flera länder under lång tid och nödvändigt. Sammantaget en kursändring som lär kännas.

Helt avgörande är att vi samtidigt ser stora avslöjanden. Inte minst om 11 september. Utan det finns anledning till stor oro. Andra orosmoment är Syrien där vi inte riktigt vet var Trump står. Världen är behov av fred, frihet, demokrati, välstånd, en total nystart, inte mer krig.

Slutligen har risken för en ny stor false flag som avledande manöver aldrig varit större. Den dolda statsmakten är som allra farligast nu när den är inträngd i ett hörn.