menu

Nyheter / Blog

Svenska mainstream media har förlorat propagandakriget

content_copy
DN och SVT har många följare på Twitter, om man nu kan lita på det, men märkligt få gillar och sprider deras inlägg. I kombination med en ökad vakenheten bland svenskar måste slutsatsen bli att de förlorat propagandakriget.

I videon förklarar James Corbett sanningen om Vita Hjälmarna. En ren propagandakonstruktion skapad av väst. Om de hjälpt skadade är det terroristerna, sina egna, annars handlar det om ett cyniskt skådespeleri. Kanske inte alltid men ofta.

Förvisso inte något nytt för mina följare men min poäng är att eftersom gruppen är hjälteförklarad av svensk mainstream media och de vid det här laget borde förstå vad som hänt i Syrien och vem som ligger bakom ISIS, som många svenskar gjort trots propagandan, visar hur tätt MSM står den dolda statsmakten i väst som ligger bakom kriget.

Vad som är glädjande, om man nu kan säga så i detta sammanhang, är att allt fler svenskar tycks vara medvetna om sanningen kring Syrien, Ryssland och USA. Åtminstone om man ska döma av kommentarer på sociala medier. Det är också slående hur få som gillar och sprider tweets av MSM med tanke på antalet följare. En logisk slutsats är att de förlorat propagandakriget. Inte helt oväntat då sanningen alltid står som vinnare när dammet lagt sig. Frågan är när de själva ska inse nederlaget?